door Yvette Luikinga | 8 september 2022
Soto Ajam Als klein meisje kon je mij al wakker maken voor een heerlijk bordje Soto Ajam. Wij aten het altijd als maaltijd, dus met rijst en plakjes gekookte aardappel. Er werd uiteraard een grote pan gemaakt en er bleef altijd wel iets over zodat ik de...
door Yvette Luikinga | 24 februari 2017
Ajam Besengeh Deze kip is echt vreselijk lekker. Ik heb hiervoor een aantal recepten met elkaar gemixt om tot deze combinatie van kruiden te komen. De belangrijkste graadmeter: mijn moeder vond het heerlijk! Ingrediënten: Voor de boemboe (kruidenmengsel): 1...
door Yvette Luikinga | 24 februari 2017
Ajam Ketjap Voordat mijn opa naar Tehuis Bronbeek ging om zijn laatste paar jaar daar door te brengen, ging onze hele familie op Oudejaarsdag altijd begin van de middag naar mijn opa. Dat was namelijk zijn verjaardag. Iedereen kwam even langs, al was het maar een...
Recente reacties