door Yvette Luikinga | 8 september 2022
Vega Loempia’s met Sambalsaus Vroeger thuis werden er eigenlijk weinig loempia’s gemaakt. Als mijn vader hapjes maakte, dan waren het lempers, bapoa’s en risolles. Ik heb ontdekt dat het maken van loempia’s helemaal niet zo tijd...
door Yvette Luikinga | 17 september 2016
Kering Tempeh Dit is een topper bij mijn Workshops Indisch Koken. Of je nou vegetarisch bent of niet, het is één van de gerechten die echt bij een uitgebreide rijsttafel horen. Ik heb dit recept gekregen van Yvonne, zij was er bij op de allereerste ‘Open keuken van...
door Jiska | 19 juli 2015
Gado Gado Ingredienten: Saus: • 4 sjalotjes of 1 middelgrote ui • 2 teentjes knoflook • 2 el olie • 1,5 tl sambal oelek • 1 tl trassi, opgelost in 2 el heet water • 4 el pindakaas met nootjes • 1 el citroensap • 1 el gula djawa • Zout Groenten: • Witte kool,...
Recente reacties